Pyhä Naiseus

Kun nainen palaa kosketuksiin oman synnynnäisen pyhyytensä kanssa, portit hänen syvimpään intuitioon, iloon ja luomisvoimaan ovat auki. Hän tuntee oman arvonsa ja toimii myös sen mukaisesti. Hän ilmaisee totuuttansa häpeilemättä ja tietää, että hänen aito ilmaisunsa on juuri se mitä maailma häneltä eniten kaipaa.


Lauantaina 17.8 kokoonnumme siskojen kesken ja jätämme taaksemme kaikki opitut uskomukset siitä mitä naisen pyhyys on ja astumme keholliselle matkalle kokemaan, miten se luonnollisesti ilmenee meissä.

Yhdessä luomme avoimen ja hyväksyvän tilan, joka tukee meitä tutkimusmatkallamme sisimpäämme ja jossa jokaisella on mahdollisuus tulla kuulluksi, nähdyksi ja tuetuksi ilmaistessaan syvintä olemustaan.

Rakkaudellisen kentän kannattelussa tutkimme luomisvoimamme eri ilmaisuja tietoisen tanssin, autenttisen liikkeen ja maalauksen myötä. Hellimme kehoamme läsnäololla ja kosketuksella sekä avaudumme vastaanottamaan häneltä tietoa itsestämme ja uniikeista voimavaroistamme meditatiivisen kyselyn ja kanavoinnin myötä.

Päivän aikana Tessa fasilitoi energiahoidon, jonka aikana voit päästää irti vanhoista taakoista sekä kollektiivisista uskomuksista, jotka ovat estäneet sinua näkemästä itseäsi rakkaudellisesti. Energiahoito vahvistaa yhteyttä kohdun ja sydämen välillä ja tukee synnynnäisen feminiinin viisautesi ilmentymistä elämässäsi.

Matkamme merkittävin parantava voima syntyy yhdessä olostamme. Kun saamme tulla todistetuksi ja hyväksytyksi ilmaistessamme totuuttamme se tukee meitä ankkuroimaan aidoimman ilmaisumme kaikkialla elämässä.

Tämä työpaja saattaa olla sinulle, jos haluat:
- Päästä syvempään yhteyteen intuitiosi kanssa
- Avata portit pyhään luomisvoimaasi
- Päästä kosketuksiin kehollisen nautintosi kanssa
- Vapauttaa aidoimman ilmaisusi
- Saada selkeyttä omista tarpeistasi ja siitä mitä oikeasti elämältäsi haluat

Aiempaa kokemusta vastaavanlaisesta työskentelystä ei tarvitse olla. Riittää kun saavut paikalle juuri sellaisena kuin olet valmiina löytämään uusia syvyyksiä itsestäsi.

Olisi ilo ja siunaus saada läsnäolosi mukaan piiriimme.

Sydämellisesti tervetuloa,
Tessa

Aika
Lauantai 17.8.2019
klo. 11.00 - 18.00

Paikka
Iloista Virtaa -hoitolan tiloissa
Kristianinkatu 8 C, Helsinki

Pidämme noin tunnin pituisen lounastauon työpajan puolessa välissä. Voit joko ottaa mukaasi eväitä tai käydä lähistöllä olevissa ravintoloissa syömässä.

Mukaan tarvitset:
- Hieronta/kookosöljyä
- Sarongin
- Aluslakanan
- Vihkon ja kynän
- Vesipullon

Osallistumismaksu
120€

Ilmoittautuminen
Ilmoittaudut työpajaan lähettämällä sähköpostia osoitteeseen: tessa@tessasophia.com
Saat meiliisi vahvistuksen vastaanotetusta varauksesta, jossa mukana maksutiedot. Vahvistat paikkasi maksamalla osallistumismaksun.

Paikkoja työpajaan on vain 9, joten varaa paikkasi hyvissä ajoin, mikäli haluat mukaan.

Työpajan fasilitoi Tessa Sophia

Tessa on intuitiivinen energiahoitaja ja tanssija. Hän on tukenut naisia matkalla syvempään yhteyteen kehonsa ja feminiinin viisautensa ja voimansa kanssa kolmen vuoden ajan. Hänen työpajat ovat luovia, kehollisia ja kokemuksellisia ja niissä työskennellään feminiinejä periaatteita kunnioittaen sallivassa tilassa, syvää kuunnellen ja lempeästi liikkuen.

Tessan sydämellinen läsnäolo ja leikkimielisyys luovat turvallisen tilan, joka tukee aidoimman ilmaisumme ilmentämistä.