Dancing in Her Deeper Current on kutsu antautumaan luomakunnan syvemmälle virtaukselle ja vapauttamaan aidoin ilmaisusi.

Kokoonnumme avoimessa ja sallivassa tilassa ja astumme eheyttävälle tanssimatkalle, jonka aikana syvennymme niin kehon ulkoiseen ilmaisuun kuin sisäiseen maailmaan.

Yksinkertaisten pariharjoitusten ja läsnäolevan kosketuksen tukemana rentoudumme ja laskeudumme kehoomme kuuntelemaan sen hienovaraisia viestejä ja annamme niiden liikuttaa.

Tanssimatka on muodoltaan vapaa ja sisältää elementtejä autenttisestä liikkeestä. Melodinen ja rytminen musiikki saattaa meidät aistillisestä liikkeestä villiin ja vapaaseen ilmaisuun.

Tämä tanssimatka tukee paluutasi kotiin kehoosi, sydämeesi ja ydinolemuksesi äärelle.

Työpaja on kaikille naisille ja aiempaa kokemusta tanssista ei tarvitse olla.

Sydämellisesti tervetuloa,
Tessa Sophia

Aika
Lauantai 21.9.2019
klo. 18.00 - 20.00

Paikka
Helsingin astanga jooga koulu
Annankatu 2B (-1 kerros), Helsinki

Osallistumismaksu
30€

Ilmoittautuminen
Ilmoittaudut työpajaan lähettämällä sähköpostia osoitteeseen: tessa@tessasophia.com
Saat meiliisi vahvistuksen vastaanotetusta varauksesta, jossa mukana maksutiedot. Vahvistat paikkasi maksamalla osallistumismaksun.

Paikkoja on rajoitetusti, joten varaa paikkasi hyvissä ajoin, mikäli haluat mukaan.

Työpajan fasilitoi Tessa Sophia

Tessa on intuitiivinen energiahoitaja ja tanssija. Hän on tukenut naisia matkalla syvempään yhteyteen kehonsa ja feminiinin viisautensa ja voimansa kanssa kolmen vuoden ajan. Hänen työpajat ovat luovia, kehollisia ja kokemuksellisia ja niissä työskennellään feminiinejä periaatteita kunnioittaen sallivassa tilassa, syvää kuunnellen ja lempeästi liikkuen.

Tessan sydämellinen läsnäolo ja leikkimielisyys luovat turvallisen tilan, joka tukee aidoimman ilmaisumme ilmentämistä.